Vesna Loborika

Vesna Loborika obiteljska je sirana u blizini Pule koja prije započete suradnje imala prepoznatljivost na području Pule i dijelovima Istre. Sa svojim kvalitetnim mliječnim proizvodima su željeli biti prepoznatljiviji na širem području kako bi što lakše prebrodili buduće krize te povećali prihode.
Zajedničkom suradnjom uspostavljena je dostava na područja Rijeke, zapadne Istre, Cresa, Lošinja i Zagreba. U 4 godine suradnje ostvaren je rast prihoda dostave od 420%.
Također, obzirom da je oglašavanje dovelo do velikog broja dnevnih upita koje nisu stizali odgovoriti, integrirali smo chatbot na društvene mreže i web stranicu kako bi što više smanjili potrebu za ljudskim radom i time povećali profitabilnost.
Vesna Loborika također ima i bistro pizzeriu & Shop u Loboriki kojoj smo Google oglašavanjem u sezoni povećali vidljivost među turistima te posljedično doveli do puno većeg broja posjetitelja i prihoda.
Navedenim oglašavanjem Vesna Loborika je u nekoliko godina uspjela pozicionirati kao najnagrađivanija istarska sirana te postati prepoznatljiva na područjku Istre, Kvarnera i grada Zagreba.
Također, jedna od pruženih usluga bila je uvođenje analitike u poslovanje te sada Vesna Loborika može lakše upravljati cijenama i brzo reagirati na promjene na tržištu.